Iràs i no Tornaràs
search
  • Iràs i no Tornaràs

Iràs i no Tornaràs

45,00 €
Impuestos incluidos
El joc
Iràs i no Tornaràs és un joc de taula que parteix dels relats de l’Aplec de rondalles mallorquines d'en Jordi des Racó. Reuneix un grup d’amics i podreu jugar a aquesta aventura col·laborativa en què protagonitzareu una rondalla.
Cantidad

  Pago seguro

Garantizamos la seguridad, estabilidad y fiabilidad de nuestra plataforma de pago.

  Envío certificado

Sabrás en cada momento donde se encuentra tu pedido

  Ludificate

Disfruta de nuestros productos directamente en tu casa

El joc

Iràs i no Tornaràs és un joc de taula que parteix dels relats de l’Aplec de rondalles mallorquines d'en Jordi des Racó. Reuneix un grup d’amics i podreu jugar a aquesta aventura col·laborativa en què protagonitzareu una rondalla: descobrireu paratges meravellosos, obtendreu tota classe de penyores i superareu mil entrebancs per vèncer el dimoni i arribar a la victòria.

Els herois

A Iràs i no Tornaràs, cada jugador es posarà a la pell d’un dels nostres sis herois, que estan extrets de les pàgines de l’Aplec. Cadascun té una virtut i una habilitat diferents, i tots junts haureu de col·laborar per completar la partida.

La rondalla

La rondalla és l’eix principal de la partida. A l’inici, n’haureu de triar una d’entre les disponibles. Això determinarà la història que jugareu, la col·locació del mapa i les proves que haureu de resoldre per completar-la.

El Dimoni

D’altra banda, el dimoni intentarà frustrar els vostres plans, interposant tota classe d’entrebancs. Si fallau les proves, el dimoni capturarà animetes i es farà més poderós. Podreu completar la rondalla abans que arribi al seu poder màxim?

31545
Comentarios (0)
No hay reseñas de clientes en este momento.